Jump to content


Photo

VN Forum's Back!


  • Please log in to reply
41 replies to this topic

#31 Hermit

Hermit

    Member

  • Members 3
  • PipPipPipPipPip
  • 1,605 posts

Posted 25 November 2012 - 12:46 AM

I've tried to post from Google Chrome, but nothing happens. Apple Safari here we go...


I use google chrome and cleared my cache/ cookies and now can post as normal. If you use a new browser you will be starting new anyway with cookies etc. so looks like you may have to do it.

#32 andreas

andreas

    Member

  • Sponsors
  • 1,982 posts

Posted 25 November 2012 - 08:29 AM

I use google chrome and cleared my cache/ cookies and now can post as normal.


Great - many thanks Hermit. Really easy to do. In a nutshell:

- go to your Chrome home page
- select "clear browsing data"
- just tick the boxes "empty cache" and "delete cookies"
- sign back in to Chrome with your password.
opposed to taking terrapins.

#33 nikdevlin

nikdevlin

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,054 posts

Posted 25 November 2012 - 10:05 AM

Bear in mind that this will clear all your cookies, not just your VN ones, and you'll have to log back in to every other site too. If you want to clear VN ones only, in Chrome, go to settings then advanced settings then content settings then all cookies and site data, and delete only the VN ones from the list that appears.
I make mixes, some of which are quite good. My wife and I cook things too.

#34 RetiredMember1

RetiredMember1

    Member

  • Members 3
  • PipPipPipPipPip
  • 3,066 posts

Posted 25 November 2012 - 04:20 PM

Sorry for my lateness to the party! I've cleared my VN cookies (in Firefox, it's in Tools/Options/Privacy/Remove individual cookies) on my PC and will just try a pound sign and an emoticon: £ :)

Yay! I'm in the money! Will also try from my iPhone.

OK. That was easy: Settings/Safari/Clear cookies and data (you can't specify for which sites). And here's another £ sign posted from my phone.

Great. All sorted!

Yours, schizophrenically, GillW (and GillW's iPhone)

Edited by GillW, 25 November 2012 - 04:26 PM.


#35 nikdevlin

nikdevlin

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,054 posts

Posted 26 November 2012 - 01:06 PM

Bear in mind that this will clear all your cookies, not just your VN ones, and you'll have to log back in to every other site too. If you want to clear VN ones only, in Chrome, go to settings then advanced settings then content settings then all cookies and site data, and delete only the VN ones from the list that appears.


OK, so Chrome won't post on my PC at work, even with cookies cleared.

Lets see if quote, £ and B) work using Internet Explorer.

Yep, seems to work. Oh Gawd, does that mean I have to use IE? Nightmare. You know what they say about internet Explorer? It's the browser of choice for downloading a better browser...

Edited by nikdevlin, 26 November 2012 - 01:08 PM.

I make mixes, some of which are quite good. My wife and I cook things too.

#36 nikdevlin

nikdevlin

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,054 posts

Posted 26 November 2012 - 01:36 PM

*tries again*

Ah, seems to be working with Chrome now.

But only if I preview it first...
I make mixes, some of which are quite good. My wife and I cook things too.

#37 Summit Lover

Summit Lover

    Member

  • Sponsors
  • 5,019 posts

Posted 26 November 2012 - 01:44 PM

*tries again*

Ah, seems to be working with Chrome now.

But only if I preview it first...

Try shouting at it?

#38 nikdevlin

nikdevlin

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,054 posts

Posted 26 November 2012 - 02:18 PM

Waaaaaaaaaaaaay ahead of you!
I make mixes, some of which are quite good. My wife and I cook things too.

#39 Hermit

Hermit

    Member

  • Members 3
  • PipPipPipPipPip
  • 1,605 posts

Posted 26 November 2012 - 04:44 PM

I think you need to clear your cache aswell, Nik. I did both cache and cookies and it works now (apart from your avatar now looking like a starwars legoman)

#40 nikdevlin

nikdevlin

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,054 posts

Posted 26 November 2012 - 04:52 PM

Yeah, I got bored with the Dr Manhattan one, and changed to a Lego Boba Fett. But have emptied everything, and still I have to preview before I can post. I blame Bill Gates.
I make mixes, some of which are quite good. My wife and I cook things too.

#41 RetiredMember1

RetiredMember1

    Member

  • Members 3
  • PipPipPipPipPip
  • 3,066 posts

Posted 02 December 2012 - 03:21 PM

Lost my pound sign posting from my phone earlier so trying again having clears my cookies: ££££

No, still not working. Will PM Matt.

#42 MattVN

MattVN

    VN Admin

  • Admin
  • 543 posts

Posted 02 December 2012 - 03:23 PM

Sorry about this. Hopefully reseting the browser/clearing cookies on each device should fix missing symbols/emoticons.

Virtual Norwood Admin | Visit VN's WikiBlogsGallery and Calendar

Contact me via webform or at